Thursday, June 05, 2014

Terug naar huis.

Ze zeggen dat je nooit terug naar je ouderlijk huis van vroeger moet gaan omdat dingen toch heel anders zijn en het nooit meer wordt zoals toen maar toch deed ik dat wel.
Dertig jaar na mijn jeugdherinneringen kwam ik weer in mijn woonplaats van mijn jeugd, het was een natte droevige dag en ik keek in het rond en zag hoe alles veranderd was, huizen gesloopt en gemoderniseerd maar een winkeltje herkende ik nog van vroeger, de snoeppot was de naam net als dertig jaar geleden deze ook heette alleen het uiterlijk was gemoderniseerd zonder dat de charme van vroeger verloren was gegaan.


Wie zou deze winkel nu beheren, mevrouw Evans was destijds de eerste eigenaar en toen deze overleed nam haar dochter de winkel over en miss Evans zoals wij haar toen noemden was toen een jonge vrouw van nog geen 25 met een minirokje wat toen in de mode was, hoe zou ze zijn als zij er nog was en hoe was de winkel van binnen.
er werd toen gezegd dat haar vader gesneuveld was in de oorlog maar wij twijfelden als kinderen altijd aan dat verhaal.
Ik stapte de winkel binnen en een ouderwetse winkelbel rinkelde uitbundig, van binnen was de sfeer net zoals deze vroeger was ondanks wat aanpassingen en het nodigde uit om snoep te kopen.
Ik weet nog dat men er schande van sprak dat de jonge miss Evans in zulke korte rokjes liep, schandalig en was niet streng genoeg voor haar eigen dochter zei men, wij als jonge knullen vonden het beslist niet erg want miss Evans was een bloedmooie jongedame met heerlijke benen en als je wat bestelde wat onder bij het schap lag kreeg je soms een goed uitzicht op haar slipje! Werd je gepakt op gluren dan was haar moeder beslist streng en had een achterkamer waar menige knul en meid naar binnen was gegaan.
Diefstal werd daar ook in afgehandeld, kleine dingen werden met de slipper, Emma of duurdere dingen met John, de strap afgehandeld, passende namen voor de twee straf tributen die de namen droegen van de acteurs van de wrekers, John Steed en Emma peel waar je als jongetje het ook erg warm van kreeg.
Ik moest nog denken aan mijn vriendjes die bijna allemaal wel een of meerdere keren naar achteren waren geweest om met een erg pijnlijk achterwerk er uit te komen maar huilen deden ze nooit.


En zowel de oude mevrouw Evans als de jonge miss Evans had het gebruik dat een spanking altijd op je blote achterwerk werd gegeven!
Ik weet het nog als de dag van gisteren dat Freddy en Sally werden betrapt bij het stelen van een zak met knikkers, toen ze naar buiten kwamen en nog aan hun achterwerk voelden was meestal de vraag of het pijnlijk was en ik vroeg Sally heeft Freddy jou achterwerk gezien, nee want als ik het kreeg dan moest Freddy met zijn gezicht naar de muur staan legde zij uit.
Ze vertelde dat ze met de slipper, Emma, er van langs had gekregen.
Toen de telefoon ging terwijl Freddy en Sally onderhanden werden genomen door mevrouw Evans en miss Evans deze opnam kreeg ik mijn kans en pakte twee pakjes speelkaarten, snel het blad omhoog, kaarten pakken en blad weer omlaag en de winkel uit en wachten op het verhaal van Freddy en Sally!
Toen ik vertelde wat ik gestolen had waren ze jaloers op mij, ik ben nog nooit betrapt daar!
“kan ik u helpen meneer” vroeg een dame van in de vijftig en ik herkende haar meteen, het was miss Evans die nu een vrouw van middelbare leeftijd was en ze was best nog knap voor een vrouw van haar leeftijd vond ik.
“ik zoek harde zoete ballen, die kocht ik vroeger ook hier, daar stonden ze toen” zei ik en wees de plek aan.
“nee sorry niet meer in ons assortiment” zei ze vriendelijk en keek mij indringend aan.
“u bent hier vroeger ook geweest?” vroeg zij en keek mij aan, ze kon mijn gezicht niet thuisbrengen merkte ik.
“nu zie ik het jij bent de kleine jongen van Wilkins alleen niet zo klein meer als toen” zei ze opgelucht toen ze mij herkende, ik waardeerde haar nog steeds fraaie uiterlijk en nu nog meer en ze was nog steeds aantrekkelijk.
Toen ik vroeg of ze de wrekers nog had barste zij in lachen uit “nou die zullen best ergens nog wel liggen maar ze zijn in geen jaren meer gebruikt” legde ze met een brede lach uit.
Ik zag hoe ze naar mij keek, volgens mij probeerde ze te herinneren of ik over de sofa of over haar knie had gelegen maar dat lukte schijnbaar niet.
“ik ben nooit gesnapt voor stelen trouwens”zei ik snel om haar geheugen op te frissen.
“jij kleine rat, tja het is nu te laat” zei ze met een lachje.
Ik dacht nog was het echt te laat?
We raakten aan de praat over vroeger en haalden herinneringen aan die tijd op en ze vroeg of ik na sluitingstijd nog even langs kwam voor een kop koffie.


ik had de achterkamer nog nooit gezien en ook de sofa niet waar Freddy over had gelegen toen hij kennismaakte met John Steed en stelde mij voor hoe Sally daar had gelegen over haar moeders knie en met Emma er van langs kreeg.
Ik vertelde van Freddy die nu boekhouder was en Sally die in de reclamewereld werkte, wij gingen van de koffie over naar het eten en daarna aan een drankje.


Ik vertelde van de twee pakjes speelkaarten dien ik gestolen had zonder dat ze het hadden opgemerkt.
“ik weet het nog wel dat we twee pakjes misten en ook dat we jou verdachten maar niets konden bewijzen, ondeugd” zei ze lachend.
“maar goed het is nog steeds niet te laat, het is nooit te laat om dit recht te zetten”zij ze vastberaden met een geheimzinnig glimlachje en liep naar achteren en ik hoorde wat dozen vallen en daar kwam ze met John Steed, de strap tevoorschijn, mijn hart sloeg even over!
Zij was nog steeds erg aantrekkelijk en met heel wat jaren meer ervaring dan ik. 
Er waren meer redenen waarom ik haar aantrekkelijk vond en toen ze daar zo stond met de strap in haar hand en streng kijkend naar mij vond ik haar uitermate opwindend meer dan ik tot dan toe bij een vrouw had ontdekt.


Ze ging op de oude sofa zitten en stroopte haar rok omhoog en ik zag dat ze nog jarretelles droeg, bruine net zoals men vroeger droeg en een witte degelijke slip en nog steeds een paar heerlijke stevige volle dijen.
“kom maar hier kleine ondeugd” zei ze streng en klopte op haar schoot, ze had twee stevige grote borsten die uitbundig uit hun bloesje probeerden te komen.
“broek los en omlaag” gebood ze streng en mijn broek viel omlaag zodra ik de riem en de sluiting had losgemaakt.
Met een vlugge en snelle beweging had ze mijn slip omlaag gestroopt wat getuigde van jarenlange ervaring!
Mijn hart ging hevig tekeer, nu bijna dertig jaar na dato zou ik alsnog gestraft worden voor mijn vergrijp!
Toen was ze jong en aantrekkelijk en nu ouder en opwindend en het idee dat ik bij een oudere rijpe vrouw over knie zou gaan wond mij in hoge mate op!
Mijn erectie kon ik dan ook niet verbergen en ze liet mij plaatsnemen over haar schoot en mijn stijve penis drukte tegen haar dijen en tegen haar kousen wat er voor zorgde dat hij bleef zoals hij was, keihard!
TWACK, TWACK, TWACK, de eerste klappen met de strap gingen nog wel maar daarna pakte ze goed uit en kreeg een spanking zoals ik nog nooit had ervaren en  miss Evans sloeg haar been over de mijne en fixeerde zo mijn benen en draaide mijn arm op mijn rug en mepte er toen pas echt op los!
TWACK, TWACK, TWACK, ik heb ze niet geteld maar aan het einde huilde ik en toen pas stopte ze en mocht ik opstaan.


Maureen glimlachte en keek naar mij en toen omlaag “daar moeten we wat aan doen” zei ze met een brede lach op haar gezicht en sloeg een arm om mij heen en zoende mij hartstochtelijk.
“laten we naar bed gaan, jij bent een ondeugend jongetje en ik een heel ondeugend meisje dat straf verdiend en wie zou dat geven?” vroeg ze met een duivels lachje.
“en ik heb zo’n idee dat we jou eerst van een keihard en groot probleem af moeten helpen” zei ze zacht en greep mijn harde penis vast en trok mij mee naar haar slaapkamer waar ik een erg ondeugend meisje moest straffen!