Thursday, December 11, 2014

Paula Meadows Queen of spanking!

Paula Meadows.















Lynn Paula Russell geboren op 27 juni 1949 in Whitstable, Kent Engeland als Lynn Paula Smit.
Paula groeide op in een conservatief gezin en maakte pas op haar dertiende kennis met echt naakt in een glossy magazine wat in London in een etalage lag waarop een vrouw topless stond afgebeeld.

Zij speelde bij het amateurtoneel en men ontdekte haar talent als actrice en zij volgde de kunstacademie Canterbury College of Art.
In de jaren 1970 werkte zij zes jaar als professionele actrice, zij trad meestal in kleine repertoire theaters of op het Open Air Theatre in het Londense Regent's Park . Ze speelde Shakespeare , Shaw en Shaffer en werkte samen met de Britse tour voorstellingen van de musical Hair waarin zij naakt op het podium stond voor de eerste keer.
Zij verscheen ook als Lynn Smith in verschillende Britse tv-series en onder andere de BBC, waaronder The Pallisers en David Copperfield (beide 1974) en The Cedar Tree (1976).

Toen zij in 1970 de eerste erotische roman Histoire d'O door Pauline Réage las over de vrouwelijke onderwerping dacht zij niet dat zij ooit deze vorm van seksualiteit zou willen ontdekken, zij veranderde haar mening nadat zij BSDM beoefenaars had ontmoet en dan ontdekt zij de voorliefde voor de rijzweep strap en martinet en spanking.

Omdat haar acteercarrière niet zo succesvol werd als zij gehoopt had keerde Paula weer terug naar haar eerste liefde, schilderen en illustreren, zij maakte werk voor Frank Charles, waar zij getrouwd mee was, en de musical Annie.

Paula gaat naakt poseren en als zij in 1982 Mike Freeman ontmoet besluit zij de sprong te wagen en speelt in verschillende pornofilms, of het nu orale seks is of een facial of anaal Paula doet alles in die tijd.
Van hem hoort zij ook dat Janus een illustrator zoekt en Paula gaat aan de slag als illustrator voor Janus.

De editor heeft de uitstraling van een soort strenge schoolmeester en Paula beseft dat ze snel een keer van hem met de cane er van langs zal krijgen en dat gebeurt ook.
Elke keer als zij haar werk aflevert wordt zij beloond met six of the best door hem, erg vernederend vond zij dat nooit en ze maakt er ook dikwijls grappen over deze “beloning”

Paula doet verschillende opdrachten, softcore waarbij zij in contact komt met Vic Barnes, deze vertelde haar dat hij ook een fotoshoot deed voor het blad Janus en dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe locaties en Paula bied heel spontaan haar eigen appartement aan en toen zij hoorde dat het om spankingfoto's ging bood zij zelf aan om als model te gaan staan in hun eigen appartement.

Haar eerste twee spankingfilms zijn You'll Love the Feeling uit 1983 en the kane assignment in 1988 voor George Harrison Marks waar zij meer mee zal werken.
Drie weken in eerder 1983 had zij in een film gespeeld “to ride a tiger”met de beroemde dominante Monique van Cleef die haar zoals ze dat later beschreef “de meest langdurige en meest pijnlijkste afstraffing van haar leven gaf met de mooiste instrumenten”.


Tot 1984 staat zij ook vaak als model in Janus en illustreert ook voor hun en daar voelt zij zich prima bij, na een tijd te hebben gewerkt in Amerika verliest ze haar werk bij Janus.


Tien jaar later vraagt de uitgever van Janus of zij het zusterblad dat hij wil uitgeven wil beheren, illustreren en de algehele verantwoording wil dragen.
De eerste uitgave van Februs vindt plaats in 1994 en in totaal verschenen er 80 edities tot het blad in 2003 stopt, Paula is dan 44 jaar oud!
Ze zegt dan “ik was zo diep in mijn seksuele fantasieën gedoken dat ik mij even moest terugtrekken om er over na te denken wat het allemaal voorstelde”

Februs was gericht op spontane en erotische spankings in plaats van de straf gerichte spankings in andere bladeren.
Hiermee richtte Paula zich op een geheel andere doelgroep die vooral voor vrouwen bedoeld was maar ook voor mannen en daarmee onderscheidde zij het blad ten opzichte van andere bladen en dit was geheel door Paula haar werk en ongelofelijke inzet.
Hier onder nog een paar werken van Paula die zich ook onderscheiden maar ze vermeed geen enkel onderwerp.


                                                             
Hulde voor dit multitalent dat voor een belangrijke bijdrage zorgde in de spanking wereld.