Thursday, December 24, 2015

De Herkansing.



Jessica, riep de man vanuit zijn kantoor, je bent weer veel te laat, Jessica schrok, hij had het gezien en nu had zij een probleem, zij had al eens een waarschuwing gehad en nu kon het haar wel eens haar dierbare baan kosten.
“kom hier Jess”  zo noemde haar baas haar altijd, al die jaren was het goed gegaan maar de zorg voor haar moeder nam meer van haar dan zij aankon, ze had het de vorige keer al geprobeerd om het uit te leggen maar hij was streng geweest en gezegd ‘dat hij passende maatregelen zou nemen’ wat in de beleving van Jess betekende “ontslag” en dat geld kon zij niet missen!

“sluit de deur Jess, je weet wat ik tegen jou gezegd heb?” vroeg hij streng en keek haar aan, Jess voelde haar tranen opwellen maar vocht er tegen en wist ze tegen te houden. “ik zal elke straf aanvaarden als u mij maar niet ontslaat meneer” smeekte Jess haar baas, deze was niet van plan de mooie Jess te ontslaan maar wat schrik en onzekerheid over hun baan liet menige werknemer beter presteren wist hij. Nee met Jess had hij andere plannen, Jess was mooi en had prachtige benen, een mooi koppie en als zij zo bang keek was ze betoverend mooi.

Als zij wel eens gebukt stond in het kantoor keek hij vaak stiekem naar Jess haar goed gevormde achterwerk, mooi vol en perfect gevuld, twee prachtige bolle hammen werden dan getoond waar hij vaak over fantaseerde en welke man deed dat niet bij het zien van Jess haar weeldrige vormen? Nee, hij had een plan dat hij nu zou uitvoeren en Jess zou niet kunnen weigeren wist hij, hij zou de druk nog iets opvoeren en Jess zou klaar zijn voor zijn plan!

“hoe lang werk jij al voor mij Jess, tien jaar of meer?” vroeg hij streng en keek in Jess haar mooie bruine kijkers, haar mooie zwarte bos haar en mooi getinte huid maakten van haar een echte schoonheid alleen Jess besefte dat niet.
”elf jaar bijna om precies te zijn meneer” zei Jess die heel precies was in haar werk en erg toegewijd, nee een betrouwbaarder medewerker dan Jess kreeg hij niet zo maar weer terug wist hij. “goed dan, de laatste keer ben ik toch wel duidelijk geweest wat betreft jou te laat komen?” 
Ja dat wist Jess ook heel goed maar wat moest zij dan met haar zieke moeder aan, laten zitten in haar vuil? 
“ja meneer, u was heel duidelijk maar weet ook wat de oorzaak was” Jess bracht het nog maar eens naar voren.

“ja dat heb jij al eerder genoemd maar ik betaal jou voor een volledige werkweek is het niet?” deze uitspraak was duidelijk en daar kon Jess niets tegen in brengen. Goed ze werkte harder dan menig andere werknemer maar moest aanwezig zijn als hij haar hard nodig had. Jess deed nog een poging om haar baas te vermurwen “u weet ook dat ik die uren altijd weer inhaal” bracht ze onder zijn aandacht maar dat leek niet aan te komen. 
“ik heb jou nodig op de door mij gestelde tijden, kun je dat niet dan moet ik jou positie herzien of denken aan ontslag” sprak hij streng, zo het hoge woord was er uit, gevaarlijk was het wel want iemand met Jess haar kwaliteiten zou zo weer een andere baan krijgen maar dan wel met goede papieren.

Jess schrok zichtbaar, dit was waar zij zo bang voor was en nu zei hij het nadrukkelijk tegen haar dat hij dit overwogen had! Jess werd naar van de spanning, haar leven dat nu toch al zo lastig was en met de zorg voor haar moeder kon zij dit er niet bij gebruiken. Zij stelde de lastige onvermijdelijke vraag “gaat u mij ontslaan hierom?” vroeg Jess en keek hem aan, een traan was zichtbaar in haar ooghoek. “dat wil ik liever niet maar ik weet een andere oplossing, als jij daarmee instemt dan kan ik daar ook vrede mee hebben” zei hij kalm en wachtte Jess haar antwoord af. 
“wat is die andere oplossing dan meneer?” vroeg Jess die aanvoelde dat er iets kwam wat afweek van wat zij nu verwachte, ze zag hem even slikken en toen hoorde zij zijn ongebruikelijk voorstel!

“jij behoud je baan als je ermee instemt dat jij voortaan voor deze overtredingen over de knie gaat bij mij om jou gedrag te corrigeren” zo dat was eruit en hoe zou Jess nu reageren, zou ze kwaad worden en hem uitschelden of hem uitlachen? Zijn voorstel trof Jess en ze moest even het op haar laten inwerken, wilde hij haar over de knie leggen om haar een pak op haar achterwerk te kunnen geven, begreep zij dat nu goed? 
“dus als ik u goed begrijp mag ik mijn baan houden als ik mij door u een pak op mijn billen laat geven, als correctie!” het laatste woord sprak ze met een spottend toontje uit. Nee dit zou wel eens verkeerd kunnen uitpakken besefte hij, eerder leek het hem een sterk plan dat moest slagen.

“ja, dat zijn de keuzes Jess, ik moet iets doen om jou te leren dat je of hulp vraagt of de consequenties aanvaard van jou handelen, zie het als een herkansing” legde hij het aan haar uit, Jess snoof en haar gezicht stond strak, koppig was ze altijd al had haar moeder gezegd, Jess vraagt niet om hulp, aan niemand, daar is zij te koppig voor. 
“heb ik enige keuze dan?” vroeg ze koppig “ja, of dit aanvaarden of.....” hij zweeg want ze wist heel goed wat hij daarmee bedoelde.
“goed, ik zal mijn straf aanvaarden maar betwijfel of het verschil zal maken” beweerde Jess koppig. “prima, een wijze keuze Jess, het is alleen maar om jou te helpen” legde hij het uit. Jess keek koppig haar baas in zijn ogen “denk maar niet dat ik ook maar een traan zal laten zien” beweerde Jess koppig, goed hij had haar onder druk overgehaald maar had verwacht dat zij hem snikkend zou smeken om genade. Jess keek hem aan en vroeg “hoe gaat u dit uitvoeren en waar?” zoals zo vaak probeerde zij de leiding te nemen.

“dat ga ik jou nu uitleggen, iedereen is al naar huis, hier in mijn kantoor gaat het plaatsvinden, jij gaat als ik het jou vraag over mijn knie liggen en aanvaard de straf die ik jou opleg” zei hij op kalme toon maar met een duidelijke ondertoon dat hier niet aan te tornen viel. Jess moest even slikken en vroeg “wat kan ik verwachten, krijg ik een pak op mijn achterwerk met mijn rok nog aan?” Jess had al een vermoeden dat zij wel eens in een erg vernederende positie over zijn knie moest liggen. Haar voorgevoel werd al snel bevestigd door haar baas 
“nee zo werkt dat niet Jess, eerst gaat je rok zover omhoog tot jou achterwerk goed zichtbaar is en daarna ga ik jou straffen zoals ik denk dat het nodig is, begrepen?”

Haar baas liep naar de deur en deed deze op slot, pakte een stoel en strekte zijn hand naar Jess uit “kom maar Jess” sprak hij kalm maar op een strenge toon die aangaf dat hij geen tegenspraak meer van haar duldde. Wat bewoog Jess om hiermee in te stemmen, waarom liet ze dit toe of speelde er meer mee dan Jess zelf wilde toegeven? Zij had wel eens een tijd geleefd met haar vriend maar toen al wist ze dat er iets aan hun relatie ontbrak, ze kon niet bepaald tegen hem opzien, hij was gemakkelijk en meegaand en gaf haar nooit eens tegengas laat staan een pak op haar kont want daar fantaseerde Jess de laatste tijden vaak over, in haar fantasie was er een man die streng was en haar respect afdwong en als het moest haar over de knie legde en vaak in haar droom eindigde zij altijd over zijn knie en mepte haar blote achterwerk flink rood en werd Jess daar altijd drijfnat van tussen haar dijen en dan kwam Jess snel klaar. 

Haar baas had sinds zijn jeugd al een voorliefde voor spankings, vroeger was het zijn moeder die hem over de knie legde en later was het een privé lerares die hem goede manieren bij bracht middels een stevig pak op zijn blote billen met een haarborstel.
Later toen hij een eigen bedrijf had en vrouwelijk personeel aan had genomen wist hij een aantal zover te krijgen dat zij zich aan zijn regels onderwierpen of anders over de knie gingen en hij hun blote billen mocht straffen, nog niet eerder had hij zulke sterke gevoelens gekregen als bij Jess, zij was slim en intelligent en wist heel goed wat er afspeelde binnen het bedrijf, Jess was zijn steun en toeverlaat maar kon ook koppig zijn wist hij en hij droomde er allang van om Jess eens een pak op haar kont te mogen geven en nu was zijn kans!

Eenmaal over zijn knie wist Jess dat zij nu het zou moeten doorstaan, was dit waar zij over fantaseerde?
Zij stond nu voor hem en hij begon haar rok omhoog te stropen, ze had niet gehoord dat hij had gezegd 
“rok omhoog Jess” en voelde zijn handen haar rok hoger en hoger stropen tot haar slipje helemaal zichtbaar werd en toen trok hij haar over zijn knie en voelde zij zijn hand over haar witte slipje strelen.
Dat leek eindeloos te duren maar in werkelijkheid was het maar een minuut of zo, hij voelde de bolle hammen van Jess in haar slipje, mijn hemel wat had Jess een heerlijke kont om te voelen en zo spankebel!
Jess voelde zijn hand omhoog gaan en al snel daalde de eerste klap op haar witte slipje neer en klonk de eerste klap op haar kont hard in het kantoor en kwam de tweede ook vrij snel op haar weelderige billen neer. Nog nooit had een man haar een pak op haar kont gegeven en nu lag ze bij haar baas over de knie en mepte hij haar stevig op haar twee heerlijke bolle hammen en voelde Jess haar billen al snel warmer worden. Waar Jess ooit van droomde kwam nu uit maar was de realiteit net zo opwindend als haar fantasie? Klap na klap daalde in een gestaag tempo op haar billen neer, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, plots stopte hij en streelde haar volle achterwerk en vroeg 
“en Jess leer jij er al wat van of moet ik jou meer van dit geven?” koppig als ze was zei ze gelijk “nee, ga door ik geef toch niet toe” prima zei hij en in plaats van op haar billen weer te slaan begon hij nu haar slipje omlaag te trekken wat veel verzet opleverde door Jess!

“nee dat mag u niet doen, dat is onbehoorlijk om een vrouw in haar blote achterwerk over de knie te leggen” beweerde Jess maar wist dat in haar fantasie zij elke keer in haar blote bips te kijk lag en kreeg van de man die ze nooit helemaal zag daarna hard op haar blote kont er van langs en altijd eindigde dat in huilen maar ook een enorm orgasme bij haar! Haar baas zag hoe ze tegenstribbelde en dat wond hem erg op en zijn penis was al behoorlijk hard maar werd nu keihard door haar verweer en gemekker van 
“nee niet doen alsjeblieft” na een tijdje had hij haar slipje zover omlaag tot het op haar knieën hing en was haar volledige zitvlak zichtbaar en o wat was ze mooi, wat een prachtkont om eens er flink van langs te geven en Jess maakte het beest in hem los!

Hij streelde brutaal een hele tijd haar blote achterwerk en kneedde het en kneep er hier en daar in en trok haar weelderige hammen wijd open en zag haar strakke anus en haar kutje welke netjes kaal geschoren was. Jess vond het erg beschamend maar kon het niet verhinderen, hij had haar arm op haar rug gedraaid en een been over de hare heen geslagen en leek nu klaar om haar een volgende serie klappen te gaan geven en deze zouden wel eens pijnlijker worden besefte Jess want in haar fantasie was dat ook zo en dan probeerde zij zich stoer te houden maar aan het einde hield ze het niet meer vol en ging huilen en kwam klaar als hij haar intiem aanraakte.

KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, auw, auw, zei Jess even maar hij beet haar toe 
“stel je niet aan Jess ik ben maar net begonnen, later mag je pas auw zeggen” en dus beet Jess op haar lip en koppig als ze kon zijn gaf ze geen kik. Minuten later stopte hij weer even en vroeg  
“en Jess heb je al spijt van je koppig gedrag en zul jij je voortaan beter gedragen?” Jess keek boos naar hem en zei fel 
“nee nooit van zijn leven al sla je net zo hard en lang als je maar wil” haar baas lachte en zei “nou dat is dan afgesproken, het is jou kont waar ik op sla en ik houdt het wel vol hoor!” en mepte weer hard op haar kont, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, in een hoog tempo sloeg haar baas op haar arme pijnlijke kont maar stopte net voordat zij in tranen uit zou barsten.

KLETS, KLETS, KLETS, de klappen kamen weer strak achter elkaar en Jess begon te kreunen en trok een heel pijnlijk gezicht, haar baas stopte weer even en vroeg weer 
" en Jess, doet het pijn en bedenk jij je al?" Jess was nog even koppig als eerst, brutaal ging hij met zijn hand tussen haar benen en voelde haar kutje, die was drijfnat! Jess protesteerde fel 
"nee, laat dat dit mag je niet doen, toe laat dat!" maar haar baas lachte en keek naar zijn vingers die nat waren, Jess voelde die opwinding steeds groter worden maar zei niets, De dame werd er opgewonden door bemerkte hij tot zijn verrassing. 
"dus ik moet maar doorgaan met deze spanking?" vroeg hij met op een toon die duidelijk plezier had in wat hij juist ontdekt had!
"ja, ik geef toch nooit toe, dat weet jij heel goed" hij lachte en zei "of is het misschien omdat dit jou opwindt, je vind dit lekker Jess, geef het maar toe.
" haar baas had gelijk en had het ook gemerkt maar toegeven deed ze niet. "nee ik geniet er niet van en ik geef niets toe" zei Jess duidelijk "goed zelf weten het is jou kont en ik geef het met plezier" sprak hij lachend.

“goed wat je wil Jess”zei hij en begon haar kont weer harder te straffen, nu hij wist dat het haar opwond zou hij kijken tot hoever zij het nog kon volhouden eer ze toegaf en haar koppige gedrag opgaf. KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, de klappen kwamen snel en waren behoorlijk hard en elke keer als hij zou stoppen en weer zou beginnen zou hij weer net iets harder slaan net zo lang dat ze brak en haar aan hem overgaf maar dat kon wel eens een tijdje duren met Jess! KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, hij keek naar haar knalrode achterwerk en zag dat het nu echt dieprood werd, zou ze toegeven? 
“moet ik echt doorgaan Jess, wil je echt dat ik net zo lang mep tot jij gaat huilen?” sprak hij maar Jess zweeg en dus deed hij zijn hand tussen haar dijen die zij tot zijn verwondering wijd open deed zonder enig protest en hij had vrije toegang tot haar meest intieme openingen en streelde voorzichtig haar clitoris en hoorde Jess kreunen, hij streelde haar een flink tijdje en hoorde de ademhaling van Jess versnellen en merkte dat ze met haar heerlijke kontje telkens omhoog wipte als hij haar weer streelde, Jess was dicht bij een mogelijk orgasme maar zo makkelijk kwam zij er niet vanaf! 

Met een paar harde klappen onderbrak hij haar orgasme en hoorde hij haar schelden “waarom deed je dat ellendeling, ik kwam bijna klaar en dat wist jij heel goed” Jess was boos op hem maar hij lachte er om “dacht je nu echt dat jij hier over mijn knie lag om klaar te mogen komen?” ze keek hem kwaad aan “nou ik had er geen bezwaar tegen om klaar te komen nu ik zo dichtbij was” haar baas glimlachte en zei “dat geloof ik graag lieve Jess maar we moeten nog iets oplossen, dat koppige gedrag van jou moet veranderen, pas daarna zal ik eens kijken wat ik voor jou kan doen” was zijn belofte, o Jess was woest op hem, nog twee seconden en zij was klaar gekomen, nu lag ze daar met een gevoel dat nog onbevredigd was en waar ze zo naar verlangde begreep hij dat niet?

KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, hij mepte weer hard en snel op het heerlijke volle achterwerk van Jess dat heerlijk danste op het ritme van zijn klappen, hij genoot van dit uitzicht, Jess zijn secretaresse die met haar rok omhoog gestroopt en haar slipje op haar enkels over zijn knie lag en haar bij tijd en wijle flink verzette maar ook bloedgeil was geworden door deze harde spanking die hij haar gaf, het geluid van de klappen op haar goddeloos mooie kont maakte hem ook heel erg geil en straks wilde hij meer van haar als ook Jess zover was. Zij  hand streelde eerst haar billen en verdween weer tussen haar heerlijke warme dijen en vonden al snel dat knopje wat gezwollen wachtte tot het weer bespeeld werd en dat had effect van Jess kreunde hard en smeekte 
“o ja, ga door en laat mij niet meer wachten alsjeblieft!” hij stopte en vroeg “wachten op wat Jess, wat wil je, had je niets op te biechten aan mij?” gek werd ze van verlangen, als hij haar maar toestond om klaar te komen dan wilde ze van alles zeggen en beloven! “als je mij klaar laat komen wil ik alles zeggen maar laat mij eerst klaarkomen please?” smeekte ze hem.

“nee Jess zo werkt dat niet, jij gaat eerst beloven minder koppig te zijn en jou gedrag aan te passen en voortaan hulp te vragen en daarna zal ik kijken wat ik voor jou kan doen” gek werd ze van hem, wat wilde hij nu horen van haar? 
“het spijt mij als ik zo koppig was en ik beloof voortaan hulp te vragen, zo goed?” vroeg Jess en hoopte nu op haar beloning, een climax! Maar hij liet haar van zijn schoot glijden en hielp haar overeind. 
“ga je mij nu helpen, ik verlang er zo naar…alsjeblieft?” smeekte ze en werd plots door hem gezoend en deze beantwoorde ze spontaan en sloeg haar amen om hem heen en voelde zijn sterke armen om haar heen en plots tilde hij haar op en droeg haar naar een bank in de hoek van het kantoor en legde haar daarop neer. 
“kom op Jess help mij nu maar even” vroeg hij doelend op zijn kleding en al snel stond hij voor haar met zijn broek op de grond en een Jess die bewonderend keek naar zijn forse lid, mijn god wat een heerlijke grote paal had hij! 
“heb jij wel eens een man gepijpt Jess?” vroeg hij en Jess zei niets maar knielde voor hem neer en nam zijn penis in haar mond en zoog eraan, ze streelde en speelde met zijn ballen en merkte dat ook hij bijna zover was!

“kom maar hier, wil je mij nemen, ik verlang naar jou”hijgde Jess en even later lagen ze te vrijen op de bank en nam hij Jess voor het eerst, het duurde niet zolang eer Jess klaarkwam en gelijk daarna kwam ook hij klaar en spoot haar kut vol met zijn warme sperma. 
Na een tijdje zei Jess “nou wat was dat heerlijk, wil je meer van dit?” vroeg ze en keek hem hoopvol aan “natuurlijk wil ik meer van dit Jess” zei hij en gaf haar een zoen “prima dan moet je mij eens over het bureau leggen en met je riem nog eens hard op mijn kont slaan” zei ze en liep naar zijn bureau en deed haar rokje uit en haar bloesje en maakte haar beha los en boog voorover en stak haar fraaie kont nar hem toe “ik ben er weer klaar voor meneer” sprak ze opgewonden.

Deze herkansing had zowel Jess als haar baas veel geleerd over elkaar, Jess moest minder koppig zijn en had ontdekt dat zij van een goede harde spanking erg heet werd en haar baas wist dat hij Jess wat strenger mocht aanpakken en dat zou hij voortaan veel vaker doen. Toen hij haar daar zo zag staan begon zijn penis weer te groeien en deed zijn riem dubbel en haalde weer hard uit, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, keer op keer hoorde hij Jess kreunen en boog ze even door haar knieën en na een tijdje boog hij over haar heen, greep haar borsten en kneedde ze stevig en trok aan haar tepels, Jess kwam al bijna weer klaar en voelde zijn heerlijke paal naar binnendringen, dit werd een hete avond wist ze!