Sunday, September 04, 2016

De juiste resultaten.53.jpg    


Jane Cameron zat te wachten in de fraaie kamer van haar mentor George mc Haley, ze was nerveus kon je wel zien en terecht want haar studieresultaten waren verre van goed en als ze niet beter werden dan zou Jane wel eens van school worden gestuurd, haar ouders  die niet onbemiddeld waren werkten hard om Jane hier te laten studeren.


De deur ging open en George mc Haley kwam binnen, de man straalde een gezag uit en als je bij hem moest komen was er iets mis en niet zomaar een klein misstapje wist ook Jane die wel heel goed wist waarom zij hier wachtte op haar mentor.
Jane was een erg mooie blondine die als zij het wilde wel goed kon leren maar af en toe de juiste prikkels moest ontvangen en George wist als geen ander hoe hij deze mooie jonge vrouw moest bespelen!
Jane had een mooi slank figuurtje, fraaie slanke benen en een mooi gezicht dat onschuld uitstraalde maar dat klopte niet altijd.


“goedenavond Jane, weet je waarom jij hier bent?” vroeg George op een kalme toon en nam plaats naast Jane op de bank.
“jawel meneer, ik denk vanwege mijn studie resultaten denk ik” George glimlachte naar Jane die al wat kalmer werd toen George haar een glimlach schonk en dit stelde haar gerust, misschien was George niet zo erg als de meiden haar hadden verteld.
“precies, de meeste meiden weten heus wel waarom ze bij mijn moeten komen en dat weet jij ook Jane” zei hij rustig en Jane ademde opgelucht naar haar mentor.
“de vraag is waarom jou resultaten zo slecht zijn, jij kan absoluut wel beter Jane dat weet ik zeker!” sprak George nu was strenger.
“weet je Jane om betere studieresultaten te behalen moet je soms dingen doen die niet prettig zijn, weet jij wat ik bedoel?” vroeg George en legde een hand op de knie van Jane, sinds hij Jane voor het eerst had gezien wist hij dat hij Jane eens onderhanden wilde nemen.
“eh nee eigenlijk niet meneer” zei Jane geschrokken van zijn hand die plots iets omhoog werd geschoven.
“kijk lieve Jane ik weet dat jij meerdere keren naar een feestje bent geweest en ook dat je daardoor je studie hebt verzaakt en daarom ben jij hier bij mij om te zorgen dat wij op een lijn weer komen te staan, begrijp je mij?” vroeg George en schoof zijn hand weer wat hoger zodat de rok van Jane iets omhoog schoof en zijn hand weer wat verder onder haar rokje schoof, Jane had prachtige dijen en hij wilde vanavond meer van Jane zien dan dat zij nu vermoede.


“weet je Jane dat als ik het zou willen jou vanavond al van school zou kunnen sturen zo slecht sta je ervoor!”verzekerde hij Jane die nu met de minuut nerveuzer werd.
“als mijn ouders dat horen dan zijn ze erg kwaad meneer en krijg ik vast en zeker een zware straf” beweerde Jane om haar mentor milder te stemmen.
Deze klonk dat als muziek in zijn oren en vroeg “zouden ze jou dan een spanking geven Jane?” hij wist heel goed dat haar ouders dat niet snel zouden doen anders was Jane niet hier maar ze hadden er wel eens mee gedreigd vermoede hij.
“nu wil ik jou een keuze geven lieve Jane, in plaats van naar huis te worden gestuurd mag je blijven maar blijf je de eerste maanden onder mijn direct toezicht en zorg ik dat jij de juiste resultaten gaat behalen, wat denk je er van?” vroeg  George en schoof zijn hand weer iets verder onder het rokje van de nerveuze Jane die klem zat in deze kamer en met haar situatie en weinig keuze had.
“hoe gaat dat dan meneer?” vroeg Jane die nattigheid voelde en vermoede dat George mc Haley meer van haar wilde dan enkel begeleiden.
George voelde met zijn hand verder onder het rokje van Jane en voelde de boord van haar nylons.
Hij zag Jane haar gezicht verstarren, ze schrok er van wist hij en hij haalde zijn hand onder haar rokje vandaan en keek naar haar mooie ranke figuurtje en zag in haar blouse dat haar ademhaling versnelde.
Hij streelde langs Jane  haar wangen en zei zachtjes “waarom ben je zo nerveus Jane, ik eet je niet op, heb je het benauwd?” waarop Jane gejaagd zei “ja meneer, ik krijg het warm” waarom ze het warm kreeg vertelde ze niet, dat zijn hand onder haar rok zat en onder de rok aan dingen voelde die enkel voor haar waren zei ze niet.
“kalm maar Jane, ik ga jou overal mee helpen, vertrouw maar op mij” stelde hij Jane gerust en begon haar blouse wat verder los te knopen zodat hij haar borsten beter kon bekijken, ze waren niet groot maar wel fraai en Jane was nog jong.


“weet je wat we gaan doen Jane?” vroeg George en Jane keek hem aan “nee meneer ik zou het niet weten” zei ze maar vermoede dat George wel iets in gedachten had.
“ik ga straks jou rokje omhoog doen en daarna ga jij over mijn knie liggen voor een pak op je billen, dan weet je wat je te wachten staat als de resultaten niet verbeteren” zei hij nu wat ernstiger en keek haar streng an.
Hij liet haar opstaan en begon haar plooirokje omhoog te schuiven en zag naar haar fraaie benen, die mooie blanke dijen en dat mooie witte slipje.
“houdt je rok omhoog Jane, wil je?” vroeg George streng en Jane deed wat haar mentor haar opdroeg.
Terwijl George Jane haar fraaie lichaam bekeek besefte Jane dat zij straks wel eens een pak op haar blote billen zou gaan krijgen, hij bekeek haar lichaam met zijn begerige oogjes en zij was aan zijn genade overgeleverd.
George streelde met zijn hand over Jane haar dijen en met de andere hand over haar slipje waar hij haar goed gevulde slipje betaste en voorzichtig een eerste klap op de mooie achterkant van Jane gaf, KLETS, hij zag Jane even schrikken “kalm aan maar Jane, dit bedoel ik met dat je wel eens dingen moet doen die minder prettig zijn maar wel goed zijn voor jouw studie” verzekerde hij Jane.
KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, Jane voelde de zachte tikken op haar achterwerk nog amper maar de schrik dat een vreemde man haar nu op haar billen gaf zorgde voor de nodige zenuwen bij haar.
Na een tijdje zei George “oké lieve Jane het is nu tijd dat je over de knie gaat liggen en dan gaat je slipje ook omlaag want een pak op je billen is altijd op je blote billen moet je beseffen” en of Jane dat besefte, de andere meiden hadden haar daarvoor gewaarschuwd en Jane kon er niets tegen doen!
Voor Jane het goed en wel besefte lag ze over zijn knie en voelde zij zijn brutale handen haar slipje langzaam omlaag trekken, George nam er alle tijd voor, in het geval van Jane wilde hij er van genieten en voelde overal waar zijn begerige handjes maar bij konden komen, en hij zag Jane haar fraaie twee bolle blanke hammen bevrijd worden uit dat net te kleine slipje waar die twee brutale hammen eruit puilden aan de zijkant van Jane haar slipje.
George voelde aan Jane haar heerlijke zachte kontje.
George streelde nog even het heerlijke roomblanke achterwerk van Jane en begon toen met Jane te straffen, eerst langzaam met niet al te harde klappen en later zou hij haar zeer zeker wel harder straffen tot hij haar hoorde snikken en hij tevreden was als haar fraaie kontje knalrood was en Jane huilend op zou staan, daarna zou ze klaar zijn voor andere dingen maar hij moest geduldig zijn met Jane.
Jane lag languit over zijn knie en voelde zijn hand in een regelmatig tempo op haar blote billen neerdalen, eerst deed het nog geen pijn maar zo langzamerhand begon haar kontje wel te prikken.
Af en toe stopte George even en voelde Jane zijn hand brutaal aan haar kontje voelen, hij betaste haar mooie strakke achterzijde aandachtig en zijn hand kwam steeds dichterbij haar meest intieme delen!
George genoot van deze sessie met Jane, wat was ze mooi en zij onderging braaf haar straf en bleef languit liggen zonder haar te verweren wat hij ook wel opwindend vond maar Jane had iets speciaals wist hij.
Jane voelde hoe George na elke serie klappen op haar kontje brutaler werd en ze voelde zijn vingers langs haar kutje strelen, hij streelde haar maar duwde zijn vinger er nog steeds niet in en ergens verlangde Jane daar nu wel naar!
Haar slipje werd ook steeds verder omlaag gestroopt en dan kreeg George weer wat vrijheid om haar intieme plekjes weer verder te verkennen en voelde zij zijn vingers op plaatsen die verboden waren voor George maar het wond Jane steeds meer op en George besefte dat maar al te goed!
Jane merkte dat naarmate zij meer een meer opgewonden raakte George ook telkens wat harder begon te slaan op haar twee mooie bolle hammen die mooi rood kleurden en Jane begon steeds harder te kreunen.
Was dat omdat Jane erg opgewonden raakte van het pak op haar blote kont of omdat George nu ook telkens haar clitoris streelde en Jane iets voelde wat ongekend heftig was voor haar.
Ze voelde wel terdege de klappen op haar kont, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, maar ook dat ze behoorlijk nat werd tussen haar benen, haar kutje begon te soppen en Jane gaf kreetjes van de pijn maar ook van genot?
George had ondertussen zelf ook een erectie gekregen en Jane voelde deze af en toe, kreeg haar mentor een stijve doordat hij haar strafte?
Hij pakte Jane steeds steviger vast en begon Jane ook steeds harder te slaan op haar heerlijke kont!
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\vintage\Blushes 41\48.jpg
Jane lag over zijn knie en liet George zijn gang gaan, hij vingerde Jane nu ook brutaal in haar kutje en streelde haar clitoris en dan hoorde hij Jane harder hijgen, hij wist dat als hij zo door zou gaan Jane wel eens zou kunnen klaarkomen over zijn schoot!
Het spel wat George en Jane nu samenspeelden was zo intens en zonder dat het was afgesproken gingen ze er samen helemaal in op.
Jane besefte de klappen niet eens meer maar verlangde naar haar hoogtepunt want die voelde zij aankomen!
Als George haar dat toestond dan wilde ze hem alles vergeven, dat hij haar ongevraagd intiem betast had.
Jane werd wilder naarmate haar hoogtepunt dichterbij kwam en verweerde zich steeds heftiger en trappelde wild met haar benen.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\vintage\Blushes 41\51.jpg
Teon Jane bijna klaarkwam gaf George haar nog een harde klap op haar heerlijke kont en zag hij haar lekkere kale kutje dat drijfnat was, Jane schold even op George “ploert, ik was er bijna” maar George wilde nog even van haar genieten!
Toen hij stopte met het slaan op haar stevige blote achterzijde en haar kutje en clitoris behoedzaam streelde en hij Jane als een instrument bespeelde was het wachten tot hij bij haar de juiste snaar raakte en dat gebeurde snel.
Jane gaf een kreet en kwam klaar zoals zij dat nog niet eerder hard ervaren!
George hield Jane stevig vast toen zij klaarkwam en voor Jane voelde het aan alsof ze met een raket de lucht in werd geschoten, ongekend heftig!
Als het aan Jane lag wilde zij meer van dit soort “straffen” ondergaan.
Niet lang daarna zat Jane op de ban naast George en keken ze naar elkaar “was dit nu zo erg Jane?” vroeg George en Jane keek naar hem “nee dit wil ik wel vaker ondergaan meneer, het was heerlijk!
“alleen als je een goed resultaat behaalt Jane” zei hij en wist dat Jane nu haar best wel zou doen!

No comments: