Thursday, April 07, 2016

Lisa haar harde muzieklessen.

De muziekleraar zat te wachten op Lisa, de deur ging open en de 18 jarige Lisa kwam met haar viool binnen en keek hem aan, ze wist dat ze vijf minuten te laat was en dat hij dat ernstig zou opnemen.
3.jpg


Hij keek streng en zei "je weet dat je te laat bent" ze keek hem aan en zei zachtjes "ja meneer" en sloeg haar ogen omlaag, zij wist wat het inhield, straf na de les!
Door haar zenuwen maakte zij nog meer fouten dan anders, hij keek streng naar haar en gebaarde haar te stoppen "stop maar Lisa, dit heeft geen enkel zin zo, je bent er totaal niet bij met je hoofd" sprak hij streng en stond met een boze blik op.
"ik kan er niets aan doen meneer" zei ze snikkend en keek hem aan, hij vond Lisa een heel mooie jonge dame met een pracht stel billen.

Tot nu toe had hij hooguit haar een paar tikken op haar jurk gegeven en gewaarschuwd voor erger als zij niet verbeterde en meer oefende.
Hij liep op Lisa af en keek haar aan, ze ontweek zijn boze blik en sloeg haar ogen omlaag.
"wat moet ik nu met jou Lisa, het lijkt of het je niets interesseert" sprak hij streng en keek haar aan maar Lisa durfde niet meer in zijn ogen te kijken.
"ik denk dat ik nu maar eens jou echt hard moet aanpakken" zei hij streng, Lisa zuchtte en wist dat zij er niet aan zou ontkomen en wellicht meer zou krijgen dan een tik op haar jurk met een rietje.

21.jpg
"ga recht staan en met je handen in je nek" gebood hij en Lisa deed het zuchtend.
Hij pakte de zoom van haar jurk en trok deze omhoog en deed deze onder haar middel waar deze onder een zoom bleef hangen.


Hij zag haar witte slipje voor het eerst, tegenwoordig werden de slipjes steeds kleiner en ze had een mooi lichaam om te zien en dat wond hem behoorlijk op.
Hij had een lange liniaal bij zich en gaf zes tikken op haar slipje, met een korte tussenpauze kwamen ze met een regelmaat hard op de witte katoenen stof en hoorde hij haar kreunen, haar gezicht toonde de pijn van de zes harde tikken.
"zo dan ga je nu hetzelfde stuk weer spelen maar nu beter" zei hij streng en gaf de eerste maten aan.
Lisa bracht het er niet beter af en begon te huilen, hij keek haar aan, deed een vinger onder haar kin en dwong haar om hem recht in de ogen te kijken "dat was niet echt goed Lisa" zei hij streng "nog een keertje en concentreer je op het stuk wat je moet spelen"
Het ging nu wel beter maar tevreden was hij nog niet "het is beter maar nog niet goed genoeg" sprak hij streng.
Lisa keek angstig naar hem, ze besefte dat hij haar weer zou straffen en daar had ze gelijk in.
Zonder een woord te zeggen stroopte hij haar slipje omlaag waarop Lisa protesteerde "dat mag u niet doen meneer" zei ze fel "o ja waarom niet Lisa, als jij je best doet dan hoeft dit niet" sprak hij streng en gaf weer zes harde tikken met de liniaal op haar mooie roomblanke hammen, wat had ze prachtige mooie bolle kadetjes en de zes tikken van de liniaal waren nog even te zien.
Weer moest Lisa het zelfde stuk spelen en weer was het niet goed "goed ademhalen en je concentreren op wat je speelt Lisa" zei hij en wachtte af hoe ze het zou doen al wist hij heel goed dat het niet beter zou gaan

.5.jpg

"het is nog steeds nier goed Lisa, ik moet je nu maar eens over de knie leggen en jou met de hand straffen" legde hij uit.
Hij nam een stoel en ging zitten en gebaarde Lisa bij hem te komen en al snikkend kwam ze bij hem staan.
Ze voelde zijn hand op haar achterwerk waar nog nooit een man haar zo had aangeraakt, het wond haar op en zuchtend nam ze plaats "handen op de grond en de toppen van je tenen ook" gebood hij en stroopte haar slipje nog verder omlaag, Lisa zuchtte en voelde zijn hand op haar billen rusten en voelde hoe hij haar twee fraaie hammen streelde, hij nam er ruim de tijd voor en toen ging zijn hand voor de eerste keer omhoog en kletste hard op haar maagdelijke hammen, Lisa gaf een kreetje van schrik en bij de tweede verbeet ze de pijn maar de klappen bleven komen in een gestaag tempo, af en toe stopte hij even en streelde dan weer haar billen maar werd ook brutaler door aan de binnenzijde van haar dijen te gaan, hij raakte erg opgewonden van dit mooie stukje speelgoed wat zo gewillig was onder zijn vaardige handen en ze was nog jong en zo mooi om te zien.
Toen Lisa weer mocht opstaan moest ze weer het stuk spelen wat niet eens lukte van de zenuwen.
Weer ging ze over zijn knie en kreeg weer op haar billen er van langs, weer werd hij elke pauze brutaler en toen voelde ze zijn vingers bij haar kutje en schrok even en gaf een kreetje.
"rustig maar Lisa, je moet ontspannen meisje en ik help je te ontspannen" legde hij uit en streelde haar schaamlipjes en even later had hij haar clitoris gevonden en begon Lisa zwaarder te ademen, of ze het nu wilde of niet dit vond ze heel erg prettig en het wond haar heel erg op.
Zijn vaardige vingers brachten Lisa al snel op grote hoogte, niet stoppen dacht ze, het was zo heerlijk, plots stopte hij en mocht ze weer opstaan "speel het zelfde stuk nu nog eens Lisa" vroeg hij.
4.jpg


Lisa speelde het met gesloten ogen en beter dan ooit te  voren, hij was er zichtbaar tevreden mee.
"zie je wel dat je het beter kunt Lisa" zei hij tevreden.
"ik heb nog een puntje wat nog klaargemaakt moet worden meneer" zei Lisa zacht en ging uit zichzelf over zijn knie liggen.
Hij begreep waar ze naar verlangde en na haar eerst weer een stevig pak op haar billen te hebben gegeven verdween zijn vinger tussen haar dijen en streelde haar meest intieme delen en streelden haar clitoris heel geraffineerd en hij merkte hoe de jonge Lisa het orgasme van haar jonge leven zou beleven en hoorde haar hard kreunen en zag haar verkrampen en hoorde haar kreet toen ze klaarkwam!
Zoiets had ze nog nooit ervaren en dit was zo heerlijk dat ze dit niet wilde missen.
Toen ze was bijgekomen en van zin knie afgleed vroeg hij haar te knielen, verbaasd deed ze wat hij haar vroeg en zag hoe hij zijn broek losmaakte en zijn stijve grote penis er uit haalde.
"wow, die is groot" zei ze bewonderend en keek naar die pracht staaf.
"wil jij mij nu pijpen?" Vroeg hij en Lisa bedacht haar geen moment en begon hem te pijpen, ze had wel meer vriendjes gepijpt, dan lieten ze jou verder met rust wist ze.
Lang duurde het niet, Lisa kon goed pijpen en het uitzicht van de jonge vrouw die vol overgave aan zijn penis zoog deed de rest.
Lisa hoorde hem zwaar ademen en voelde aan dat hij snel klaar zou komen en besloot hem voor de rest aftrekken maar toen voelde ze zijn hand op haar achterhoofd en besefte dat ze alles zou moeten doorslikken!
Met wat kokhalzende geluiden slikte Lisa alles braaf door, ze likte nog even aan die prachtstaaf waar zij zo naar verlangde maar de les was voorbij.
"goed oefenen dan mag ik je les blijven geven Lisa" moedigde hij haar aan en deze lessen wilde Lisa voor geen goud meer missen!

Hillary proeft haar eigen medicijn.

Mrs Hillary Hanbury-Boyce keek naar het meisje wat voor haar stond, ze was bijna twintig schatte ze in en Tiffany was een slank meisje met mooie bruine kijkers die nog onschuldig de wereld inkeken.
Zij was door haar moeder hier naar toen gestuurd nadat ze gisteren te laat was thuis gekomen en haar uitleg dat de bus niet op tijd had gereden geloofde zij niet en ze had haar vriendin gebeld Hillary en gevraagd of deze haar dochter eens onderhanden wilde nemen omdat zij het niet kon vanwege haar handicap aan haar rechterhand.

“hoe is je naam meisje” vroeg Hillary al wist zei dat heel goed en wilde ze haar testen en Tiffany zei netjes haar naam.
“je moeder heeft jou hierheen gestuurd voor straf” zei Hillary kortaf en keek naar het meisje wat nu zichtbaar nerveus werd en even op haar lippen beet.
“ga eens rechtop staan en je handen netjes voor je”gebood Hillary streng die in haar leven al heel wat meiden had gestraft.
IMG_0002.jpg
“Zullen we het doel eens bekijken” zei Hillary droog en zag dat Tiffany daar even niets van begreep “jou achterwerk wat ik straks onderhanden zal nemen, begrepen?” vroeg ze streng.
“ja mevrouw” zei Tiffany met trillende stem en keek angstig naar Hillary waarvan ze heel goed wist dat deze haar streng en hard zou straffen.
“omdraaien alstublieft” vroeg Hillary en draaide het meisje om en tilde haar jurkje omhoog en bekeek haar zwarte slipje met daarin een stevig kontje.
IMG_0005.jpg

Nadat ze haar jurk omhoog had gedaan bekeek zij het jonge strakke achterwerk van Tiffany en wist zeker dat ze straks huilend zou opstaan en met een flink blauw achterwerk haar huis zou verlaten.
In haar jeugd was ze zelf zo vaak door haar moeder maar vooral door haar vader op haar blote achterwerk gestraft met de oude leren slipper die zij in haar hand had en die zijn sporen verdiend had en op menig achterwerk van een jongedame was gebruikt!
IMG_0006.jpg IMG_0008.jpg
Hillary nam plaats en trok de kleinere Tiffany naar haar schoot en met een licht rukje liet zij haar plaatsnemen en beet haar toe “ga liggen en houd je armen voor je en je benen op de grond, als je dat niet doet dan krijg je met de cane extra straf”
Nu wist Hillary heel goed dat dit niemand zou lukken en dus had zij een goede reden om haar extra hard te straffen!
Eerst gaf ze gedurende enige minuten lang Tiffany met de slipper op haar slipje al bood dat erg weinig bescherming besefte Tiffany.
Daarna werd haar slipje met een paar rukken tot op haar knieƫn omlaag gestroopt en ook al protesteerde ze er tegen Hillary trok zich er niets van aan!

IMG_0010.jpg

Hillary begon Tiffany nu pas echt hard te straffen en mepte zo hard als ze kon op de arme billen van Tiffany die in brand leken te staan.
Tiffany begon zich te verweren en stribbelde hard tegen maar Hillary wist daar wel raad mee en pakt het meisje goed aan.
“aaauuww, aaauuuw, alstublieft ik heb genoeg gehad en heb spijt dat ik te laat kwam” brulde Tiffany huilend.
“o nee meisje zo makkelijk kom jij er niet vanaf, je hebt nog een afspraak met de cane vanwege je goede gedrag” beloofde Hillary haar en Tiffany snikte en besefte dat het nog niet voorbij was.

IMG_0013.jpg

Tiffany mocht opstaan en Hillary gebood haar uit te kleden “kleed je uit meisje, alles moet je uitdoen, ik wil je helemaal naakt voor mij zien” zei ze bars.
Inwendig vond ze het geweldig om die jonge meiden naakt te zien, Tiffany had een mooi jong lichaam en was precies waar zij van hield.
“bukken en je enkels vasthouden, opschieten meisje!” zei Hillary streng en even later stond Tiffany voorover gebukt en had haar enkels vast en zag ze hoe Hillary met de cane op haar afkwam en aan haar achterwerk begon te voelen en haar zelfs even tussen haar benen voelde, nee het meisje was nog niet nat en ze voelde ook nog even brutaal aan haar kleine strakke borstjes, een heerlijk meisje vond Hillary.
De cane striemde door de lucht en Hillary beval haar te tellen, zes stuks, gedraag jij je braaf dan blijft het daarbij!”beleefde ze haar al wist ze heel goed dat die kans klein was!
TWACK “een” telde Tiffany TWACK “twee” telde ze met trillende stem na elke harde klap kreeg ze even een paar secondes rust eer de volgende op haar uiterst pijnlijke achterwerk weer hard neer striemde!
TWACK “AAUUW zes” Hillary keek naar Tiffany “zou je mij niet eens bedanken meisje” zei ze streng en trok haar aan haar haren omhoog.
“bedankt mevrouw” Hillary keek haar aan.
“bedankt voor wat?” vroeg zij bits.
“bedankt voor dat u mij straft”Hillary keek haar aan “dat lijkt er meer op”
“al heb je nog niet gezegd dat je dit verdiende” merkte ze op “dus krijg jij straks nog eens zes”
beloofde Hillary haar en gebood haar op te staan “opstaan en handen boven je hoofd en naar de gordijnen toe draaien”
IMG_00011.jpg

Hillary was bezig zich wat op ten maken toen ze voetstappen hoorde op de gang en een jongeman zag binnenkomen!
“Danny, wat ben ik blij dat jij er bent” zei Tiffany blij.
Danny had in een oog opslag gezien wat hier gebeurde en dat zijn verloofde spiernaakt stond.
“ik ben Danny de verloofde van Tiffany”stelde hij zich voor aan Hillary die verbaasd hem een hand gaf en zei “aangenaam ik ben Hillary”
Danny was boos omdat Tiffany spiernaakt in de kamer stond en duidelijke sporen had van een cane.
IMG_00021.jpg
“als er gestraft wordt doe ik dat, haar verloofde en nu is het tijd dat u eens uw eigen medicijn gaat proeven” zei Danny streng en greep Hillary vast en liet haar bij de stoel op de armleuning voorover buigen en deed haar rokje omhoog en Tiffany stond op en vroeg “mag ik nu haar slipje uitdoen wat zij bij mij deed?” haar verloofde stemde daarin toe en met veel genoegen stroopte Tiffany het slipje van Hillary omlaag en deed het uit, zo nu stond zij in elk geval ook in haar blote billen!

IMG_00041.jpg
Hillary ontdekte al snel dat Danny heel goed met de cane overweg kon en binnen no time brandde haar arme achterwerk en vertoonde ook net zulke strepen als bij Tiffany.
Danny moest toegeven dat Hillary nog een fraai achterwerk bezat die er nog rijp en vol uitzag!
Na een tijdje van hard straffen met de cane wilde Danny Hillary nog meer straffen maar dan moest hij alleen met haar zijn.
“kleed jij je aan en wacht in de hal op mij, ik ben nog niet klaar met deze dame”zei Danny en stuurde zijn verloofde naar de hal.
“zo nu zijn we samen en ga jij over de knie bij mij” zei Danny streng en Hillary stond op en dacht na wat zou er nu nog pijnlijker kunnen zijn dan met de cane vroeg zij zich af.
“in je ondergoed please en snel anders gebruik ik de cane weer even”dreigde hij en Hillary kleedde zich verder uit en stond even later voor hem in haar ondergoed, kousen en beha die goed gevuld was.
Ze had een rijp vol achterwerk en nog mooie benen moest hij bekennen.
Even later lag Hillary over de knie bij Danny en kreeg ze de spanking van haar leven en brulde het uit, Tiffany kon haar duidelijk horen gillen in de hal, poeh die kreeg er van langs!
Toen was het stil en hoorde ze niets meer.

Danny had Hillary laten knielen voor hem en haalde zijn harde staaf uit zijn broek, van een goede spanking raakte hij snel opgewonden en dus zou Hillary hem een dienst mogen bewijzen!
Hilary keek bewonderend naar zijn enorme erectie en wist nu uit ervaring wat van haar verwacht werd.
Even later voelde ze zijn enorme penis in haar keel binnendringen en pijpte hem diep en probeerde hem snel klaar te laten komen.
Toen voelde ze dat zijn paal begon te kloppen en voelde de warme sperma in haar keel stromen en moest ze het wel inslikken!
Toen hij klaar met haar was zakte ze op de grond “ik kom nog eens terug om jou nog een keertje te straffen”beloofde hij streng en daar had ze geen bezwaar tegen.




Annie en haar oom.

Annie was weer te laat, ze kon er deze keer eigenlijk niets aan doen door de file en het ongeluk wat er gebeurt was maar haar oom zou dit niet zo licht opnemen wist ze maar al te goed.
Toen ze binnenstapte hoorde hij haar al en eenmaal binnen zei hij droog “je bent weer te laat Annie”
Annie die hij normaal altijd Ann noemde behalve als er iets ergs was waar hij boos over was dan gebruikte hij haar volle naam.
Oom Edward was een grimmige oude man, o ze had het best bij hem maar hij had wel zo zijn regels had hij haar voor gewaarschuwd toen ze bij hem kwam wonen om hier te studeren.
Op tijd thuiskomen en ‘s avonds niet te laat binnenkomen en elke dag stipt op tijd aanwezig zijn voor het avondeten.
“er was een ongeluk gebeurd oom, u kunt het zien op het nieuws” legde ze haar late thuiskomst uit.
“als jij op normale tijd vertrokken was dan was jij al lang en breed thuis geweest Annie”sprak hij streng en ze wist dat hij daar gelijk in had want ze had gedacht om met een bus later het ook nog te kunnen halen maar deze kwam juist vast te zitten en nu..
“het eten is koud en jij hebt straks warme billen jongedame” waarschuwde hij streng.

1.jpg

“doe je rokje omhoog en je slipje omlaag zoals het hoort” zei hij streng en keek hoe de jonge mooie Annie haar rokje omhoog deed en haar slipje omlaag stroopte, ze had een mooi stel billen en prachtige benen vond hij en alleen al om haar te zien uitkleden was hij al streng.
“rokje onder de band van je rokje schuiven en je slipje moet nog lager”gebood hij streng en Annie deed gewillig wat oom haar opdroeg, vernederend was het wel om voor die dikke man je te moeten uitkleden maar tegelijk vond ze het ook spannend om hem op te geilen want hij zou haar nooit krijgen al wilde hij dat nog zo graag!

2.jpg

Haar oom keek toe hoe de jonge Annie deed wat hij van haar vroeg, hij bekeek graag haar mooie lichaam, hij was te oud om meer van haar te vragen of om zelfs maar iets anders te proberen en dus was dit zijn erotische verzetje van tijd tot tijd en Annie protesteerde niet vaak.
“kom maar eens hier Annie, je weet wat je te wachten staat, billenkoek” sprak hij streng, Zij stond vlak voor hem en hij rook haar lichaam en de heerlijke geur van haar parfum, herkende de geur van haar lichaam en zag dat haar schaamhaar netjes geknipt was, een keurig donsmatje van schaamhaar wat hem toch wel opwond.
Toen ze daar zo voor hem stond hield hij haar vast en gaf een klap op haar heerlijke billen, het rokje viel weer omlaag.
“hier een veiligheidsspeld en doe het rokje daarmee vast boven je schouder, dan heb ik er geen last van” zei hij nors.
Nu kon hij nog meer van Annie haar rijpe lichaam zien en kreeg Annie telkens een klapje terwijl ze voor hem stond op haar billen, echt hard waren ze niet en het ging haar oom er volgens haar er meer om haar aan te kunnen raken waar hij dat maar wilde.

5.jpg

Terwijl hij haar zo strafte keek hij vaak naar haar kutje, mooi en jong en nog niet vaak aangeraakt door andere mannen wist hij.
Net voordat ze bij hem over de knie moest raakte hij haar onverwachts intiem aan, ze voelde zijn knoestige werkhanden bij haar kutje, veel maar dan wat strelen werd het niet en daarna moest ze plaats nemen over zijn knie en dan zou hij wel haar billen hard straffen wist ze nu inmiddels wel uit ervaring.

3.jpg

Het was altijd een mooi gezicht om de jonge Annie zo met een angstig gezicht over zijn knie te zien plaatsnemen.
Daarna kon hij haar fraaie kontje bekijken en betasten, hij streelde dat altijd eerst even een tijdje voor hij haar begon te straffen, daar nam hij wel de tijd voor, strafte haar nog echt heel hard en stopte regelmatig voor een korte preek terwijl hij haar prachtkontje betaste en soms ook haar meer intieme delen wat aanraakte “per ongeluk”
Annie wist heel goed dat hij dat uit pure lust deed maar verder kwam hij nooit.
Nadat hij haar weer eens behoorlijk intiem had aangeraakt werd ze boos en verweerde zich fel en probeerde los te komen en greep zijn bretels om zich er aan lost te kunnen trekken maar de oude man was eenvoudig weg veel te sterk voor haar!
Zijn vingers werden elke keer brutaler merkte ze en of ze het wilde of niet hij drong zelf door met een vinger in haar kutje en liet de vinger in en uit haar kutje gaan, echt nat werd ze er nog niet van maar ze raakte er wel wat opgewonden door.

4.jpg

Met nog een laatste straf die nog minuten duurde ronde hij het af, Annie kreeg het even hard te verduren en snikte toen ze opstond.
“kom je voortaan wel op tijd, je had alle mogelijkheden om op tijd te zijn Annie, laat dit een lesje voor je zijn”  sprak hij streng en vaderlijk.
Hij trok haar op zijn schoot en voelde haar warme vrouwelijke vormen en liet zijn hand nog even rusten op haar dijen, net voor hij bij haar kutje was stopte hij, Annie snikte nog even en hij troostte haar nog even en voelde haar stevige borsten tegen hem aan, dit was zeker niet de laatste keer dat Annie over de knie was geweest wist hij en dan kwamen er misschien weer mogelijkheden om Annie haar mooie jonge lichaam verder te ontdekken.
Toen Annie de trap op liep had ze een dubbel gevoel, enerzijds hield ze van haar oom en aan de nadere kant vond ze hem een vieze oude vent die telkens weer iets verder ging bij een spanking maar waarom genoot zij er dan zo van, dat verwarde haar.

Haar oom keek haar na, Annie een mooie meid net als haar moeder vroeger en net zo gewillig.